BDC Architecten is een landelijk opererend bureau met ruim dertig jaar ervaring. Het bureau bestaat uit drie pijlers: architecten, ingenieurs en vastgoed consulting. Elke pijler heeft zijn specialiteiten, maar de opdrachtgever staat bij ons altijd centraal. Vanaf het eerste schetsontwerp tot aan de onderhoudsbegroting en van initiatieffase tot aan beheer, BDC helpt u graag verder. Onze architecten onderscheiden zich doordat zij omgekeerd ontwerpen. Niet onze ideeën, maar uw wensen en behoeftes staan centraal. Dit vertalen wij naar goede plattegronden, waarbij wij natuurlijk ook rekening houden met de juiste technische maatvoering. Vervolgens bedenken wij hier een mooie schil omheen, een gevel waarin onze creativiteit en uw smaak samenkomen.

Geleverd waar u voor tekent

Doordat wij niet alleen de eerste schetsen en het ontwerp maken, maar ons ook bezig houden met de bouwaanvraag en de technische uitwerking in de vorm van werktekeningen, krijgt u bij ons geleverd wat wij hebben afgesproken. Zo kunnen wij de kwaliteit tijdens het gehele ontwerpproces nauwkeurig bewaken. Bovendien kan BDC wanneer u dat wenst energie-prestatie-berekeningen voor u maken, waarbij wij productonafhankelijk advies geven. Kortom, BDC is om diverse redenen het beginpunt voor uw droomhuis.

Contactgegevens

  • Wierdensestraat 110
    7461 BK RIJSSEN
  • (0548) 514 443
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Wij krijgen van onze klanten een 10.0 2 reviews Bekijk alle reviews

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Cookie instellingen

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring