EVI Verlichting

EVI Verlichting is een familiebedrijf met meer dan zestig (!) jaar ervaring. Bij ons kunt u dan ook terecht voor een goed en eerlijk advies als het gaat om uw verlichting. En goed advies is belangrijk, aangezien de verlichting voor een groot deel de sfeer in uw woning of bedrijfsruimte bepaalt. Ieder interieur en iedere situatie is anders. Een lichtadvies op maat door één van de tien specialisten van EVI Verlichting kan nét het verschil maken. Spreek onze specialisten in de winkel gerust aan: gemoedelijkheid en betrokkenheid zijn ons op het lijf geschreven en wij helpen u graag.

Verrassend, betrouwbaar en hoge kwaliteit

Of u nu kiest voor een klassieke lamp of moderne LED-verlichting, vloerlampen of enkele spots: wij bieden de juiste oplossing voor elk budget, in elke situatie. En ook voor fraaie buitenverlichting bent u bij ons aan het juiste adres. In onze winkel in hartje Rijssen bieden wij u drie etages met een steeds wisselende collectie verlichting. Onze inspiratie doen wij ieder jaar op tijdens beurzen in binnen- en buitenland. Of bent u op zoek naar de perfecte lampenkap voor bij uw lamp? Ook geen probleem bij EVI Verlichting. Wij kunnen vrijwel iedere lamp uit voorraad leveren en maken daar uw lampenkap op maat bij. EVI Verlichting: verrassend, betrouwbaar en levert kwaliteit.

Contactgegevens

  • Wierdensestraat 52
    7461 BJ Rijssen
  • (0548) 512 295
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Wij krijgen van onze klanten een 10.0 2 reviews Bekijk alle reviews

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Cookie instellingen

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring