fbpx
Haardenexpert
Wij zijn dé Haardenexpert van Nederland! Haardenexpert heeft zich in de afgelopen tijd bewezen als een betrouwbare haardenspeciaalzaak. We zouden kunnen zeggen: naast het verlenen van service en nakomen van afspraken, verkopen wij ook nog kachels en haarden. Haardenexpert heeft een groot assortiment gashaarden, houtkachels, elektrische haarden, sfeerhaarden en propaan haarden. Bekijk het hele assortiment op haardenexpert.nl. De Haardenexpert doet er alles aan om het gehele plaatje te laten kloppen. Daarom verzorgen wij ook maatwerkmeubels naar uw wens.

Kwaliteit en een scherpe prijs

Al het bovenstaande is te verkrijgen bij de Haardenexpert. Buiten het feit dat een groot deel van het assortiment brandend te bewonderen is in de showroom, biedt de Haardenexpert u nog meer! Door investeringen in de kennis en kunde van de medewerkers, zijn zij in staat om u het beste advies te geven voor een haard. Hierbij wordt er altijd rekening gehouden met de mogelijkheden binnen uw woning. Heeft u een haard gevonden die in uw woning past? Bij Haardenexpert betaalt u nooit teveel voor uw droomhaard. U ontvangt een uitstekende totaalprijs voor een kwalitatief product!

Landelijke installatie

Nadat u uw nieuwe haard zorgvuldig hebt uitgekozen, is het natuurlijk de zaak dat deze op een professionele en veilige wijze geïnstalleerd wordt. Haardenexpert werkt landelijk samen met een netwerk van vakbekwame installateurs. Deze installateurs werken geheel volgens de richtlijnen van de haardenbranche. Zo bent u verzekerd van een veilige en vakkundige plaatsing van uw haard.

Contactgegevens

  • Jutestraat 6a
    7461 TR Rijssen
  • 0548-211550
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring