Jan Ligtenberg Financieel Advies, gevestigd aan de Bouwstraat 39 in Rijssen, is een professioneel adviesbureau voor uw gehele financiële huishouding, van hypotheken tot verzekeringen. Daarnaast kunt u met al uw overige financiële vragen - bijvoorbeeld over uw belastingaangifte of een testament - bij ons terecht. Wij hebben een groot netwerk van specialisten om ons heen waar wij een beroep op kunnen doen. Op deze manier kunnen wij u een totaalconcept leveren, heeft u één aanspreekpunt die op de hoogte is van uw situatie en wordt u van A tot Z ontzorgd.

Onafhankelijk advies

Als onafhankelijk hypotheekadviseur zijn wij sterk in het vergelijken van situaties. Wij werken nooit vanuit het belang van een bepaalde hypotheekverstrekker, maar bekijken uw financiële situatie, de verwachtingen voor de toekomst, uw bestedingsruimte en uw wensen voor de hypotheek. Hetzelfde geldt voor ons advies op het gebied van verzekeringen: ook hierin zijn wij onafhankelijk en denken wij uitsluitend in úw belang. Benieuwd of u wellicht kunt besparen op uw hypotheek of verzekering? Loop gerust eens binnen bij ons kantoor aan de Bouwstraat 39 in Rijssen, wij helpen u graag verder!

Contactgegevens

  • Bouwstraat 39
    7462 AX Rijssen
  • (0548) 218 218
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Wij krijgen van onze klanten een 10.0 2 reviews Bekijk alle reviews

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Cookie instellingen

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring