Architect

Door BDC Architecten

Architect alleen voor nieuwbouw?

Nee hoor! Bij een architectenbureau kunt u niet alleen terecht voor het maken van een ontwerp voor nieuwbouw, maar ook voor restauratie, renovatie en uitbreiding. En u bepaalt zelf óp welk moment en tót welk moment u een architect inschakelt. Een architect hoeft dus niet van begin tot eind bij uw project betrokken te zijn.

Heeft u energievraagstukken?

Wist u dat u bij een architect ook terecht kunt voor energievraagstukken? Een architectenbureau denkt graag mee over de juiste oplossingen, bijvoorbeeld op het gebied van energieneutraal bouwen, energiezuinig bouwen, zonnecollectoren en zonne-installaties.

Architectenbureau voor uw onderhoud

Een architectenbureau kan u ook helpen met het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan voor uw woning of (bedrijfs)pand. Zo weet u in een vroegtijdig stadium wanneer welk onderhoud benodigd is om de beste levensduur van materialen te kunnen garanderen. Zo kunt u hier budgettair rekening mee houden.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Wij krijgen van onze klanten een 10.0 2 reviews Bekijk alle reviews

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Cookie instellingen

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring