Hypotheken

Door Jan Ligtenberg Financieel Advies

Profiteer van de lage hypotheekrente

De hypotheekrente is momenteel historisch laag. Heeft u wel eens aan het oversluiten van uw hypotheek gedacht? De kans is groot dat uw maandlasten flink kunnen zakken. Laat u hierbij wel goed adviseren, want bij een goede hypotheek komt veel meer kijken dan alleen een lage rente.

Verzekeringen vergelijken? Ja!

Moet u een nieuwe verzekering afsluiten, dan kunt u natuurlijk de eerste de beste verzekering kiezen die u tegenkomt. Dit is misschien wel het makkelijkst, maar zeker niet in uw voordeel. U kunt namelijk veel besparen als u een onafhankelijk adviseur diverse verzekeringen met elkaar laat vergelijken. Alleen dan vindt u de beste en goedkoopste verzekering, waarbij u zeker weet dat de voorwaarden gunstig zijn.

Vrijblijvende kennismaking

Wist u dat u bij ons terecht kunt voor een vrijblijvend eerste adviesgesprek? De eerste kennismaking is dus altijd gratis. Wij vinden het belangrijk dat er een ‘klik’ en een gevoel van vertrouwen is als u met een adviseur in zee gaat. We willen u graag leren kennen!

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Wij krijgen van onze klanten een 10.0 2 reviews Bekijk alle reviews

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Cookie instellingen

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring