Inrichting

Door Wessels Wonen

Uw woonkamer opnieuw inrichten?

Laat u adviseren aan de hand van een kleurenpalet of laat een 3D-tekening maken om te visualiseren hoe de meubels qua vormgeving en maatvoering uitkomen.

Een nieuwe matras kopen?

Beoordeel voor u een nieuwe matras koopt eerst uw huidige matras. Wat is goed en wat zou beter kunnen? Ventileert de matras genoeg of heeft u het vaak (te) warm of (te) koud in bed? Heeft u rug/nekklachten? Op basis van deze informatie kan u de juiste matras worden geadviseerd.

Gordijnen, meer dan stof

Beperk uzelf bij het uitzoeken van nieuwe gordijnen niet alleen tot de keuze van de stof. De manier waarop u de gordijnen op wilt hangen bepaalt voor een groot deel ook de sfeer. Kiest u voor rails, een roede of liever vouwgordijnen? Laat u hierin goed voorlichten.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring