Schilderwerk

Door Noir Deco en Schildersbedrijf Jansen Rijssen

Glansverf of matte verf?

De keuze tussen glansverf en matte verf kan lastig zijn. Bedenk dat matte verf voor een gelijkmatige verspreiding van het (dag)licht in de kamer zorgt; glansverf weerkaatst het licht juist. Matte verf geeft dus meer sfeer, zeker bij lamplicht.

Uw kamer groter laten lijken

Veel mensen denken dat je de muren per se wit moet verven om een kamer groter te laten lijken. Niets is minder waar: koele kleuren, zoals bijvoorbeeld blauw, hebben ook een verruimende werking.

Schuine wand in uw slaapkamer?

Heeft u een schuine wand in uw slaapkamer? Meestal worden dit soort wandjes met het plafond meegeschilderd, maar het is beter om (kleine) schuine wanden met de muur mee te schilderen. Dit zorgt namelijk voor een ruimtelijk effect.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring