Verbouwing

Door Niveau Bouw & Afwerking

Verbouwing zelf doen of uitbesteden?

Of u een klus zelf kunt doen of beter uit kunt besteden aan een vakman hangt af van verschillende zaken. Is het een grote complexe klus of juist klein en overzichtelijk? Hoe specialistisch zijn de werkzaamheden? Hoe handig bent u zelf? Als u de klus zelf wilt aanpakken, heeft u die tijd dan ook?

Keuken opknappen met een beperkt budget

Is uw keuken niet meer naar uw zin? Bedenk dan dat nieuwe deuren op uw kastjes of een mooi nieuw werkblad al een enorm verschil maken in de uitstraling van uw keuken. En wat dacht u van nieuwe tegels, een andere kraan of een mooie nieuwe spoelbak?

Zorg voor een goede basis

Renovatie voor de boeg? Zorg er altijd voor dat de basis in orde is. Als voorbeeld: een nieuwe laag verf aanbrengen op een oude, afschilferende laag is een pleister op een houten been. U kunt de oude verflaag beter eerst laten afbranden of chemisch laten verwijderen. Probeer op de lange termijn te denken in plaats van te kiezen voor snelle oplapmethodes.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring