Verlichting

Door EVI Verlichting

Is LED-verlichting echt zo koud en kil?

Zeker niet! De meeste LED-lampen geven tegenwoordig hetzelfde licht als de ‘ouderwetse’ gloeilamp. Daarnaast bespaart u met een LED tot tachtig procent energie, gaat LED 25 jaar mee én zijn er ook LED-lampen met dimmers.

Verbouwen of nieuw bouwen?

Bent u bezig met het bouwen of verbouwen van uw huis, zorg dan voor een goed lichtplan, zodat u zeker weet dat er voldoende lichtpunten in de wanden komen. Dit is handig om te voorkomen dat er later, bijvoorbeeld bij de toepassing van een wandlamp, snoeren over de muren zullen lopen.

Verlichting met verschillende functies

Nog vaak hebben lampen slechts één functie, denk aan een leeslamp. Maar wist u dat er ook genoeg lampen zijn die voor meerdere functies geschikt zijn? U kunt uw basisverlichting, sfeerverlichting en functionele verlichting vaak heel goed combineren. Vraag ernaar bij uw specialist.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Wij krijgen van onze klanten een 10.0 2 reviews Bekijk alle reviews

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Cookie instellingen

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring