Vloeren

Door Visser Parket

Vloerverwarming onder uw parket?

Jazeker, dat kan. Veel mensen weten het niet, maar ook onder parket kan vloerverwarming worden gelegd. Mits de juiste parketvloer wordt gekozen en de vloer op de juiste manier wordt gelegd, uiteraard.

Houten vloer gemaakt uit spoorbielzen?

Die bestaan! Raftwood is een parketvloer gemaakt van spoorbielzen uit Oost-Europa, waar de barsten en voegen nog goed in te zien zijn. Een robuuste en ruige vloer dus: ideaal voor een unieke look!

Stucwerk vs. spanplafond

Bent u op zoek naar een strak en foutloos plafond? Kies dan niet voor een gestuct plafond, maar voor een spanplafond. Dit is een plafond van strak gespannen kunststofdoek met een natuurlijke uitstraling, dat geheel op maat wordt gemaakt.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring