Skip to main content

Uw specialist in exclusieve
zwembad- en wellnessprojecten!

Starline Oost B.V.

Over Starline Oost B.V.

Starline Oost B.V., opgericht in 2009 door een voormalig directeur van Stijlgroep Twente, heeft zich stevig op de kaart gezet in de wereld van hoogwaardige zwembad- en wellnessprojecten. Het bedrijf is niet alleen een trotse dealer van Jacuzzi® spa's, maar heeft ook een vruchtbare samenwerking met talloze architectenbureaus in heel Nederland. Met een holistische benadering van ontwerp tot realisatie, heeft Starline Oost B.V. zich gevestigd als dé partner voor zowel particulieren als bedrijven die streven naar perfectie in hun buiten- en binnenruimtes.
Starline Oost B.V.

Compleetheid en innovatie onder één dak

Het ethos van Starline Oost B.V. is het leveren van totale oplossingen. Of het nu gaat om een buitenzwembad dat naadloos overgaat in uw tuinontwerp of om de klimaatbeheersing van een binnenzwembad, Starline Oost B.V. heeft de expertise in huis. Waar concurrenten vaak bepaalde disciplines uitbesteden, heeft Starline Oost B.V. de vaardigheden en kennis om een geheel project in eigen beheer uit te voeren. Dit betekent niet alleen consistentie in kwaliteit, maar ook een soepel en efficiënt proces voor de klant.
Starline Oost B.V.

Van verleden naar toekomst: Een reis van toewijding

Startend vanuit een visie om beter te doen dan het vorige dealerschap, heeft Starline Oost B.V. een reis van groei en innovatie doorgemaakt. Een recent hoogtepunt is de succesvolle realisatie van een uniek 10 x 4 zwembad, voorzien van een door het bedrijf zelf ontwikkeld handmatig dubbel schuifterras. En de reis stopt hier niet; met plannen om dit jaar een tweede vestiging in Veenendaal te openen, blijft Starline Oost B.V. zijn horizon verbreden. Daarnaast zet het bedrijf zich in voor een totaalpakket, waarbij samenwerkingen met tuinarchitecten en vooraanstaande hoveniersbedrijven ervoor zorgen dat klanten een volledige tuinupgrade krijgen bij de levering van een buitenzwembad.

Realiseer uw droomhuis met Huis&Co

Bent u klaar om de volgende stap te zetten richting uw droomhuis? Huis&Co is uw partner in het verwezenlijken van uw woonambities. Of u nu op zoek bent naar installatiewerk, een nieuwe badkamer, of een prachtige serreaanbouw, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Nieuws en projecten