Skip to main content

Interieuradvies & inrichting

Interieuradvies & inrichting

Persoonlijk en doordacht advies

Uw huis is een reflectie van wie u bent. Het moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en comfortabel. Daarom gaat het team van Wessels Wonen verder dan het simpelweg aanbieden van producten. Wij bieden u een doordacht interieuradvies op basis van uw eigen woon- en leefsituatie, karakter, smaak en kleurstijl. Onze experts nemen de tijd om u te leren kennen en bieden maatwerk oplossingen die perfect bij u passen.
Interieuradvies & inrichting

Van 3D-Ontwerp tot lichtplan

Het visualiseren van een nieuwe inrichting kan soms lastig zijn. Bij Wessels Wonen maken we gebruik van moderne technologieën zoals 3D-ontwerpen om u een helder beeld te geven van uw toekomstige woon- of slaapkamer. Zo ziet u vooraf precies hoe de ruimte eruit komt te zien. Indien gewenst kunnen we ook een lichtplan opstellen, zodat u verzekerd bent van de optimale sfeer en functionaliteit in elke ruimte van uw huis.
Interieuradvies & inrichting

Meer dan Advies Alleen

Bij Wessels Wonen is service een integraal onderdeel van wat we doen. Naast het bieden van deskundig interieuradvies, hebben we ook een eigen montagedienst die ervoor zorgt dat alles van installatie tot afwerking vlekkeloos verloopt. We willen dat u 200% tevreden bent, niet alleen met het eindproduct maar ook met het gehele proces. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden, twijfels weg te nemen en oplossingen te bieden die uw woonervaring naar een hoger niveau tillen.

Wessels Wonen

Bent u klaar om uw woonruimte om te toveren tot uw droomhuis? Neem dan contact met ons op of bezoek onze winkel om te ontdekken hoe Wessels Wonen uw visie tot leven kan brengen.

Realiseer uw droomhuis met Huis&Co

Bent u klaar om de volgende stap te zetten richting uw droomhuis? Huis&Co is uw partner in het verwezenlijken van uw woonambities. Of u nu op zoek bent naar installatiewerk, een nieuwe badkamer, of een prachtige serreaanbouw, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Nieuws en projecten