Skip to main content

Schilderwerk

Schilderwerk

Onze expertise in schilderwerk

Schilderwerk is meer dan een lik verf op de muur; het is een kunstvorm waarbij kennis, techniek en oog voor detail samenkomen. Bij Jansen Schilders Rijssen begrijpen we dat. Met een uitgebreide ervaring in zowel onderhoud als nieuwbouw en renovatie, zijn wij de aangewezen experts om uw project tot een succes te maken. Of het nu gaat om de binnenkant van een woonkamer, de buitenkant van een monumentaal pand, of een volledig nieuwbouwproject, wij staan voor u klaar.
Schilderwerk

Kwaliteit die spreekt

Als het op kwaliteit aankomt, maken wij geen compromissen. Ons doel is niet alleen om aan uw verwachtingen te voldoen, maar om ze te overtreffen. We maken gebruik van de beste materialen en technieken om een duurzaam en esthetisch resultaat te bereiken. Van het voorbereiden van oppervlakken tot de laatste afwerkingslagen, elke stap wordt met uiterste zorg uitgevoerd. Dit alles onder de bezielende leiding van Marthijn Jansen, een vakman die het ambacht van zijn vader heeft geërfd en verfijnd.
Schilderwerk

Uw wensen, onze uitdaging

Bij Jansen Schilders Rijssen is elk project een nieuwe uitdaging om meesterschap te tonen. We luisteren aandachtig naar uw wensen en bieden op maat gemaakte oplossingen. Wilt u een bijzonder soort afwerking of heeft u specifieke kleuren in gedachten? Geen probleem. Wij zijn ook gespecialiseerd in diverse behangtechnieken en kunnen uw wanden voorzien van glasvezelbehang, glasweefselbehang, renovlies en glasvlies, afgewerkt in uw gekozen kleuren en motieven.

Jansen Schildersbedrijf Rijssen

Als u op zoek bent naar schilderwerk van de hoogste kwaliteit, zoek dan niet verder. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons uw wereld in kleur zetten.

Realiseer uw droomhuis met Huis&Co

Bent u klaar om de volgende stap te zetten richting uw droomhuis? Huis&Co is uw partner in het verwezenlijken van uw woonambities. Of u nu op zoek bent naar installatiewerk, een nieuwe badkamer, of een prachtige serreaanbouw, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Nieuws en projecten