Skip to main content

Vloeren

Vloeren

Veelzijdige vloerkeuzes

Bij Visser Parket Montage & Afbouw bieden we een breed scala aan vloeropties die aansluiten bij elk interieur en budget. Ons assortiment omvat Twinplank vloeren - een duurzame combinatie van multiplex en een houten toplaag, traditionele parketvloeren met unieke patronen en kleuren, en veelzijdige laminaatvloeren beschikbaar in een reeks van maten en kleuren. Onze vloeren zijn zowel functioneel als stijlvol, en kunnen vakkundig worden geïnstalleerd door ons ervaren team.
Vloeren

Parketvloeren en vloerverwarming

Veel mensen denken dat vloerverwarming en parketvloeren niet samengaan. Echter, met de juiste keuze van parket en installatiemethode is dit zeer goed mogelijk. Bij Visser Parket Montage & Afbouw zijn we gecertificeerd in het leggen van parketvloeren op vloerverwarming. Dit betekent dat u kunt genieten van de warmte van vloerverwarming en de schoonheid van een parketvloer - het beste van twee werelden.
Vloeren

Deskundig advies en installatie

Het kiezen van de juiste vloer kan een grote beslissing zijn, en bij Visser Parket Montage & Afbouw zijn we er om u te begeleiden door elk stap van het proces. Onze ervaring en deskundigheid stellen ons in staat om deskundig advies te geven over de vloerkeuze en de installatie die het beste past bij uw behoeften en levensstijl. Met ons team aan uw zijde, bent u verzekerd van een vloer die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook aan al uw functionele behoeften voldoet.

Visser Parket Montage & Afbouw

Bent u klaar om uw huis te verrijken met een prachtige parketvloer of heeft uw bestaande vloer een opfrisbeurt nodig? Aarzel niet langer en maak een afspraak met Visser Parket Montage & Afbouw. Of u nu op zoek bent naar een volledige vloerrenovatie of deskundig advies over de nieuwste trends in vloerbekleding, bij Visser Parket bent u aan het juiste adres.

Realiseer uw droomhuis met Huis&Co

Bent u klaar om de volgende stap te zetten richting uw droomhuis? Huis&Co is uw partner in het verwezenlijken van uw woonambities. Of u nu op zoek bent naar installatiewerk, een nieuwe badkamer, of een prachtige serreaanbouw, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Nieuws en projecten