Skip to main content

Een meesterwerk van integratie en duurzaamheid

19 september 2023
Een meesterwerk van integratie en duurzaamheid Een meesterwerk van integratie en duurzaamheid
Een van onze meest recente projecten is de keuken van de familie Kappert. Wat dit project bijzonder maakt, is de naadloze integratie van de keuken in het totale interieur van de woonkamer. Dit is niet alleen een esthetisch pluspunt maar draagt ook bij aan de functionele bruikbaarheid van de leefruimte.

Totale zorg, van leidingwerk tot schilderwerk

Als Huis&Co, leveren we niet alleen een keuken; we bieden een totaalpakket. Voor dit project omvatte dit het leidingwerk, het stucwerk, de montage en zelfs het schilderwerk. Dit zorgt voor een gestroomlijnde realisatie van het project en voorkomt dat u met meerdere partijen moet schakelen. Eén aanspreekpunt, totale ontzorging.

Duurzaamheid met visie

Met duurzaamheid steeds meer in het vizier, willen we een tip delen: afzuiging met recirculatie. In plaats van alle lucht naar buiten te voeren, gebruiken we koolstoffilters of plasmafilters om de lucht te zuiveren. Dit levert een aanzienlijke besparing op de stookkosten op, omdat er geen warme lucht naar buiten wordt geblazen.

Aandachtspunten en voordelen

Let wel op dat deze filters periodiek vervangen moeten worden, maar de kosten daarvan staan in schril contrast met de besparingen die u op uw energierekening ziet. Ook wordt vocht niet afgevoerd, dus zorg voor voldoende ventilatie en isolatie. Het resultaat? Minder tocht, meer comfort en mogelijk een beter energielabel voor uw woning!

Dus, als u op zoek bent naar een keuken die zowel mooi als functioneel is en bovendien een duurzame keuze vertegenwoordigt, dan is de keuken van Kappert een uitstekend voorbeeld. Neem contact op met Huis&Co om te ontdekken hoe we uw keukenvisie tot leven kunnen brengen.

Meer nieuws en projecten