Skip to main content

Keukentrends voor 2024

16 februari 2024
Keukentrends voor 2024 Keukentrends voor 2024

U bent van ons gewend dat wij aan het begin van het jaar de laatste trends delen. Ook bij Huis&Co kijken we vooruit naar 2024 en presenteren wij graag de meest opvallende ontwikkelingen op het gebied van keukens.

Trend 1: Japandi-stijl

De Japandi-stijl, een samensmelting van Japans minimalisme en Scandinavisch design, blijft ook in 2024 populair. Deze stijl kenmerkt zich door rust, eenvoud en strakke lijnen. In een Japandi-keuken wordt veelvuldig gebruik gemaakt van hout, afgewisseld met keramiek, marmer of natuursteen voor het werkblad. Neutrale kleuren als wit, beige en zacht grijs voeren de boventoon, met af en toe een subtiel donker detail.

Keukentrends 2024

Trend 4: ton-sur-ton

Bij de ton-sur-ton trend draait alles om één hoofdkleur, die vervolgens in verschillende tinten wordt toegepast. Hierdoor ontstaat een harmonieus geheel met een rustige uitstraling.

Trend 3: fronten met aardetinten in combinatie met notenhout

Donkere aardetinten gecombineerd met notenhout zorgen voor een warme en stijlvolle sfeer in de keuken. Het donkerbruine notenhout vormt een prachtige match met andere natuurlijke kleuren en materialen.

Trend 4: witte marmerlookbladen

Witte marmerlookbladen blijven populair vanwege hun chique en stijlvolle uitstraling. Composiet marmerlook aanrechtbladen zijn een voordelig en onderhoudsvriendelijk alternatief voor echt marmer.

Trend 5: eenheid in kleur

In 2024 zien we veel keukens en interieurs die in één kleur zijn uitgevoerd, wat zorgt voor een harmonieus geheel. Bij Huis&Co bieden wij ook kasten en bijkeukens in dezelfde kleur en uitvoering aan, volledig op maat gemaakt.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken? Maak dan een afspraak bij Huis&Co en laat u adviseren door onze experts.

Meer nieuws en projecten