Skip to main content

LED verlichting in de keuken: praktisch en sfeervol

10 april 2024
LED verlichting in de keuken: praktisch en sfeervol - Keukenstudio Regio Oost LED verlichting in de keuken: praktisch en sfeervol - Keukenstudio Regio Oost

De keuken is vaak het hart van een huis, waar men niet alleen kookt maar ook samenkomt met familie en vrienden. Om deze verschillende functies te ondersteunen, is de juiste verlichting essentieel. Het moet niet alleen praktisch zijn - slecht licht tijdens het koken kan immers erg vervelend zijn - maar ook sfeervol.

Praktische LED-spotjes en LED-strips

Om goed te kunnen zien tijdens het koken, zijn led-spotjes en led-strips ideaal. Plaats ze onder keukenkastjes, boven het aanrechtblad, of zelfs in het plafond zoals op de afbeeldingen hieronder. Hierdoor is de keuken niet alleen functioneel, maar ook stijlvol.

Sfeervolle verlichting

Een mooie meubel- of plafondspot boven een open keukenkastje of boven een koffiecorner voegt sfeer toe aan de keuken. Ook led-strips kunnen gebruikt worden om bijvoorbeeld servies, accessoires en persoonlijke items uit te lichten. Zo creëer je niet alleen sfeer, maar vind je ook gemakkelijk wat je nodig hebt.

Intelligente verlichtingssystemen

Led-verlichting wordt steeds slimmer. Met een afstandsbediening of zelfs een handige app kun je de verlichting draadloos schakelen en dimmen. Dankzij smart home-technologie zoals Zigbee of Casambi kun je zelfs de lichtkleur aanpassen, waardoor je altijd de perfecte verlichting hebt voor elke situatie.

Keukenverlichting van Keukenstudio Regio Oost

Bij Keukenstudio Regio Oost leveren wij keukens inclusief de gewenste led-verlichting. Onze keukenadviseurs helpen graag bij het kiezen van de juiste verlichting voor uw keuken. Maak een afspraak of breng een bezoek aan Keukenstudio Regio Oost in Rijssen.

Meer nieuws en projecten