Skip to main content

Serreaanbouw aan een prachtig herenhuis

24 april 2024
Serreaanbouw aan een prachtig herenhuis - Busscher Serrebouw Serreaanbouw aan een prachtig herenhuis - Busscher Serrebouw
Met vier kinderen waren de eigenaren van dit prachtige herenhuis in Amsterdam toe aan extra leefruimte. Deze ruimte moest het hart van de woning worden: een plek voor de kinderen om te spelen en om te genieten van de tuin. Busscher Serrebouw plaatste een vijfdelige vouwwand met een lichtstraat aan de gehele achterzijde van de woning, waardoor de hele benedenverdieping natuurlijk verlicht wordt en binnen en buiten één worden.

Een grote verandering

Om deze woonwens te realiseren onderging het herenhuis een complete transformatie. Waar voorheen een buitenterras was, staat nu een geïsoleerde serre van Busscher Serrebouw. Deze extra vierkante meters zijn een waardevolle toevoeging aan de woning. "Het is onvergelijkbaar hoeveel licht onze woning nu binnenkomt. Het natuurlijke daglicht via de serre en de mogelijkheid om het hele jaar door van het buitenleven te genieten, is voor ons van onschatbare waarde," aldus de bewoners.

Een bezoek aan de showroom

Busscher Serrebouw nodigde de familie uit voor een bezoek aan de showroom in Baarn. Hier worden de nieuwste trends, materialen en mogelijkheden op het gebied van serres getoond. Dit bezoek hielp de woondroom van de familie uit Amsterdam te verwezenlijken. "We hebben meerdere partijen overwogen, maar kozen uiteindelijk voor Busscher Serrebouw. We waren onder de indruk van de materialen, de kwaliteit van de producten en de vriendelijke service. De mogelijkheden leken eindeloos."

Meer nieuws en projecten