Skip to main content

Verbouwing van de benedenverdieping

09 oktober 2017
Toen Ina en Jan Goossen uit Zuna besloten om hun benedenverdieping compleet te verbouwen, wisten ze meteen dat Huis&Co de juiste partner was. Al jarenlang waren ze tevreden over de keuken van Keukenstudio Regio Oost, dus het was een logische stap om voor de algehele verbouwing de expertise van Huis&Co in te schakelen. "We hebben een muur laten dichtstucen, een deur verplaatst, alles geschilderd, nieuwe meubels gekozen, nieuwe raambekleding aangebracht, een nieuwe vloer gelegd en de benedendouche en toilet zijn volledig vernieuwd. Het is echt een complete make-over geworden," vertelt een enthousiaste Ina.

Een oplossing voor iedere stijl

Wat deze verbouwing extra bijzonder maakt, is de uitdaging om modern comfort te combineren met de rustieke charme van een boerderij. "Je denkt al snel dat je vastzit aan een bepaalde stijl, zoals een plafond met gebinten, een historische trap of een oude vloer," merkt Ina op. Maar Huis&Co wist juist binnen deze stijlkenmerken innovatieve oplossingen aan te dragen. "Ze hebben perfect vakwerk geleverd dat volledig in lijn is met de sfeer van onze boerderij. We zijn zeer tevreden."

Als u ook op zoek bent naar een totaaloplossing voor uw verbouwing, aarzel dan niet om contact op te nemen met Huis&Co. We kijken ernaar uit om uw woondroom werkelijkheid te maken.

Meer nieuws en projecten