Skip to main content

Serres

Serres

Luxe en comfort met een Busscher serre

Een serre of orangerie is meer dan alleen een aanvulling op uw woning - het is een uitnodiging voor ruimte, licht en verhoogd woongenot. Bij Busscher Serrebouw, richten we ons op het ontwerpen en uitvoeren van serres die niet alleen uw leefruimte uitbreiden, maar ook bijdragen aan een luxueuze en comfortabele uitstraling van uw woning.
Serres

Haal het buitenleven binnen

Met een serre van Busscher haalt u buiten naar binnen. Geniet al vroeg in de lente van de eerste zonnestralen in uw serre alsof u op een behaaglijk terras zit. En zelfs op een afkoelende zomeravond kunt u er nog heerlijk vertoeven. Een serre is een verlengstuk van uw huis dat het gemak van binnen combineert met de schoonheid van buiten.
Serres

Een serre als toegevoegde waarde voor uw woning

Een serre voegt op meerdere manieren waarde toe aan uw woning. Het biedt niet alleen extra ruimte, die kan worden omgezet in een extra woonkamer, een ruime woonkeuken, of een hobby- of werkkamer, maar het verhoogt ook de verkoopwaarde van uw woning. Met een serre van Busscher, geniet u van dubbele voordelen.

Busscher Serrebouw

Zin om het buitenleven binnen te halen met een prachtige serre op maat? Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Met Busscher Serrebouw wordt uw droom serre werkelijkheid!

Realiseer uw droomhuis met Huis&Co

Bent u klaar om de volgende stap te zetten richting uw droomhuis? Huis&Co is uw partner in het verwezenlijken van uw woonambities. Of u nu op zoek bent naar installatiewerk, een nieuwe badkamer, of een prachtige serreaanbouw, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Nieuws en projecten