Ter Harmsel Installatie is al sinds 1967 een bekende naam. Ter Harmsel staat met 22 medewerkers voor gedegen vakwerk en een perfecte service. En dat is niet voor niets. Of het nu gaat om een cv-ketel, een airco, zonnepanelen, een nieuwe groepenkast of een volledige renovatie van uw badkamer of toilet: het is een uitgave voor jaren. Daarom moet onze producten precies doen wat u ervan verwacht. In onze vakwinkel/showroom adviseren wij u graag over de beste keuze voor uw situatie. Heeft u vragen, dan kunt u hier altijd vrijblijvend binnen lopen. Wij vinden persoonlijk contact met al onze klanten namelijk belangrijk.

Wij geven vertrouwen

Mogen wij vervolgens voor u aan de slag, dan voeren onze vakmensen de door u gewenste werkzaamheden vakkundig voor u uit. Denkt u bijvoorbeeld aan een badkamer- of toiletrenovatie van begin tot eind: van sloopwerk tot installatie-, tegel- en schilderwerk. U heeft altijd hetzelfde aanspreekpunt: Ter Harmsel. Wij geven u namelijk graag vertrouwen. Op alle producten verlenen wij uitstekende service. Daarnaast is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten om te zorgen dat uw installatie, wat u ook bij ons afneemt, in topconditie blijft. Mocht er zich een storing voordoen, dan zijn onze eigen vakmensen snel bij u ter plaatse. Want Ter Harmsel, daar kunt u op vertrouwen.

Contactgegevens

  • Morsweg 7a
    7461 AG Rijssen
  • (0548) 512 113
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring