Skip to main content

Keukenstudio Regio Oost,
uw specialist in keukens op maat!

Keukenstudio Regio Oost

Over Keukenstudio Regio Oost

Keukenstudio Regio Oost, in 1993 opgericht door een groep gepassioneerde keukenliefhebbers, heeft zich gevestigd als een toonaangevende leverancier van op maat gemaakte keukens in Rijssen, Overijssel. Het bedrijf staat bekend om zijn uitgebreide assortiment, persoonlijke aanpak en eerlijke prijzen, waardoor het de vertrouwde keuze is voor iedereen die op zoek is naar hun perfecte keuken.
Keukenstudio Regio Oost

Unieke keukens op maat

De filosofie van Keukenstudio Regio Oost is eenvoudig maar krachtig: we willen het hart van uw huis creëren. Of u nu kiest voor een landelijke, moderne of design keuken, wij ontwerpen en realiseren uw keuken op maat die niet alleen past bij uw wensen, maar ook bij uw levensstijl. Onze keukens zijn vervaardigd uit kwalitatieve materialen en voorzien van de beste inbouwapparatuur, zodat u verzekerd bent van een keuken die niet alleen prachtig is, maar ook lang meegaat.
Keukenstudio Regio Oost

Een reis van groei en toewijding

Bij Keukenstudio Regio Oost staat de klanttevredenheid centraal. Met dertig jaar ervaring in de branche, is ons bedrijf bekend om zijn unieke ontwerpen en kwalitatief hoogwaardige keukens die perfect afgestemd zijn op de wensen van de klant en de omgeving. Onze reis begon in een kleine showroom in een oude loods en heeft ons gebracht naar een ruime, moderne showroom in Rijssen. Dit pad weerspiegelt onze constante groei en toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Droomt u van een nieuwe, op maat gemaakte keuken? Laat Keukenstudio Regio Oost uw droom werkelijkheid maken.

Realiseer uw droomhuis met Huis&Co

Bent u klaar om de volgende stap te zetten richting uw droomhuis? Huis&Co is uw partner in het verwezenlijken van uw woonambities. Of u nu op zoek bent naar installatiewerk, een nieuwe badkamer, of een prachtige serreaanbouw, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Nieuws en projecten