Goed verzorgd schilderwerk is voor ieder gebouw een visitekaartje. Jansen Schildersbedrijf Rijssen, het schildersbedrijf van Marthijn Jansen, gaat zowel binnen als buiten graag voor u aan de slag. Wij hebben jarenlange ervaring in onderhoud, nieuwbouw en renovatie. Snel, maar ook vakkundig leveren wij betaalbaar werk van hoge kwaliteit. Bij Jansen Schildersbedrijf Rijssen hebben wij dan ook veel liefde voor het vak. Als schilder maak je dingen altijd mooier. Denk aan kozijnen en muren, maar ook aan vakwerk keukens van authentiek hout. Waar u ons ook voor inzet, het leveren van kwaliteit is voor ons erezaak. We hebben dan ook nog nooit klachten gehad en dat willen we zo houden. En als er iets niet goed is? Bel ons, wij lossen het direct op.

In vertrouwde handen

Ook voor zakelijke opdrachten kunt u bij ons terecht. Jansen Schildersbedrijf Rijssen is namelijk allround inzetbaar. Schilderwerk in en rondom uw bedrijfspand is bij ons in vertrouwde handen. Wij plannen, bemiddelen en werken hiervoor nauwgezet samen met andere professionele schilders. Hierdoor kunt u ook voor grotere projecten bij ons terecht. Bouwbedrijven, aannemers, verenigingen van eigenaren: ze weten ons allemaal te vinden als het gaat om nieuwbouw, onderhoud en renovatie.

Contactgegevens

  • Boomkamp 15
    7461 AW Rijssen
  • 06 13 48 17 21
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring