Skip to main content

Synwood Trappen:
uw specialist in op maat gemaakte trappen

Synwood Trappen

Over Synwood Trappen

Synwood Trappen, opgericht met een focus op ambachtelijke vakmanschap en kwaliteit, is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de productie en installatie van maatwerk trappen in Nederland. Of u nu een klassieke houten trap of een modern stalen ontwerp wenst, Synwood Trappen biedt uitzonderlijke service en begeleiding tijdens het hele proces.
Synwood Trappen

Functionaliteit en esthetiek verenigd

Het doel van Synwood Trappen is tweeledig: functionaliteit en esthetiek samenbrengen in elk trapontwerp. Met zorgvuldig gekozen materialen die zowel duurzaam als visueel aantrekkelijk zijn, verzekert Synwood dat elke trap niet alleen een veilige en efficiënte functie vervult, maar ook een kunstwerk op zichzelf is.
Synwood Trappen

Passie en precisie

Elke trap die uit de werkplaats van Synwood komt, weerspiegelt de passie en precisie waarmee het bedrijf elk project benadert. Met ervaring die zich uitstrekt over diverse projecten, van residentiële huizen tot bedrijfsgebouwen, staat Synwood Trappen bekend om zijn maatwerkoplossingen die perfect zijn afgestemd op de wensen van de klant en de specificaties van de locatie.

Realiseer uw droomhuis met Huis&Co

Bent u klaar om de volgende stap te zetten richting uw droomhuis? Huis&Co is uw partner in het verwezenlijken van uw woonambities. Of u nu op zoek bent naar installatiewerk, een nieuwe badkamer, of een prachtige serreaanbouw, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Nieuws en projecten