Van advies en ontwerp tot realisatie van uw droomtuin en tuinonderhoud: bij ons bent u aan het juiste adres. En ook wanneer u op zoek bent naar een beregeningsinstallatie, zwemvijver, overkapping, tuinhuisje, complete schuur op maat, gevelbeplanting of dakgroen staat Van Eden voor u klaar. Kortom: Van Eden Boomverzorgers en Hoveniers biedt een groen totaalpakket.

Alles omtrent uw buitenleven

U wilt uw tuin opnieuw inrichten? Van Eden heeft liefde voor uw tuin en gaat graag voor u aan de slag. Van Eden realiseert praktische en onderhoudsvriendelijke, maar ook bijzondere tuinontwerpen. Deze worden door onze tuinarchitect uiteraard in 3D aan u gepresenteerd, zodat u een goed beeld krijgt van hoe uw tuin eruit komt te zien. Ook ontvangt u van ons een beplantingsplan, zodat de ontwerpfase perfect overloopt in de realisatie. Met de juiste machines en een ruime ervaring wordt het ontwerp van papier omgezet naar een verrassende groenervaring. Na de realisatie van uw tuin kunt u ook voor snoeiwerk en ander vast onderhoud bij Van Eden terecht. En zoals onze naam al aangeeft zijn wij ook thuis in boomverzorging. Uw voordeel? U heeft altijd één aanspreekpunt voor alles omtrent uw buitenleven.

Contactgegevens

  • Ondernemersweg 4
    7451 PK Holten
  • (0548) 516 950
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw voordeel?

Samenwerken is volgens huis&co een essentiële voorwaarde voor succes. Niet voor ons succes, maar voor úw succes. Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald.
U heeft met huis&co bovendien een aanspreekpunt voor al uw verbouw- en nieuwbouwwensen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies!

Doordat wij elkaar door en door kennen en precies weten waar onze krachten liggen, wordt voor u het beste en mooiste resultaat behaald. En alleen het beste is goed genoeg.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw keuken, het herinrichten van uw woonkamer, een toilet- of badkamerrenovatie, een ingewikkelde schilderklus of hypotheekadvies.

Feedback

Meer informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Uitvoering en realisatie: Identiteit & Media

Alle rechten voorbehouden © 2018 huis&co
Privacy verklaring