Skip to main content

Van Eden Boomverzorgers en Hoveniers:
Uw partner in Tuinontwerp, Onderhoud en Boomverzorging

Van Eden Boomverzorgers en Hoveniers

Passie voor
tuinontwerp

In 2010 begon Van Eden Boomverzorgers en Hoveniers, gevestigd in Rijssen, met het creëren van unieke tuinontwerpen, tuinonderhoud en boomverzorging. Onze liefde voor de tuin is de drijvende kracht achter onze ambitie om prachtige buitenruimtes te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een beregeningsinstallatie, zwemvijver, overkapping, tuinhuisje, complete schuur op maat, gevelbeplanting of dakgroen - Van Eden staat voor u klaar met een groen totaalpakket.
Van Eden Boomverzorgers en Hoveniers

Van concept
tot realisatie

Het ontwerpproces is een bijzonder aspect van wat wij doen. Onze tuinarchitect presenteert u een 3D-ontwerp van uw tuin, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat. Daarnaast bieden we u een gedetailleerd beplantingsplan, wat een naadloze overgang van ontwerp naar realisatie mogelijk maakt. Ons vakkundige team beschikt over de juiste machines en ruime ervaring om uw tuinontwerp om te zetten in een verbazingwekkende groene ervaring.
Van Eden Boomverzorgers en Hoveniers

Onderhoud en
boomverzorging

Zodra uw droomtuin gerealiseerd is, blijven we betrokken. Of het nu gaat om het snoeien van bomen of regulier tuinonderhoud, u kunt op ons rekenen. Daarnaast zijn we experts in boomverzorging, zoals onze naam al aangeeft. Het voordeel hiervan is dat u altijd één aanspreekpunt heeft voor alles wat met uw buitenleven te maken heeft. Kortom, Van Eden Boomverzorgers en Hoveniers biedt u de volledige zorg voor uw tuin, van concept tot realisatie en onderhoud. Bij ons bent u verzekerd van een buitenruimte die naadloos aansluit bij uw wensen en levensstijl.

Realiseer uw droomhuis met Huis&Co

Bent u klaar om de volgende stap te zetten richting uw droomhuis? Huis&Co is uw partner in het verwezenlijken van uw woonambities. Of u nu op zoek bent naar installatiewerk, een nieuwe badkamer, of een prachtige serreaanbouw, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Nieuws en projecten