Skip to main content

Ten Hove Makelaardij & Taxaties:
uw partner in vastgoed!

Ten Hove Makelaardij & Taxaties

Over Ten Hove Makelaardij & Taxaties

Sinds Gerrit ten Hove beëdigd werd als makelaar in 2000, heeft Ten Hove Makelaardij & Taxaties zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor alles wat met onroerend goed te maken heeft. Gevestigd aan de Bouwstraat 39 in Rijssen en versterkt door collega’s Andries Slagman en Arno ten Hove sinds 2014, biedt ons kantoor een volledig dienstenpakket aan; van aan- en verkoop tot taxaties en verhuur.
Ten Hove Makelaardij & Taxaties

Eenvoud en onderscheid in onroerend goed

Waar wij in uitblinken is het vereenvoudigen van het complexe proces rondom de aan- of verkoop en verhuur van onroerende zaken. Wij stellen hoge kwaliteitsnormen aan onze taxaties, die door alle hypotheekverstrekkers worden geaccepteerd. Ons unieke verkooppunt is het leveren van een onderscheidende prestatie in elke transactie, groot of klein.
Ten Hove Makelaardij & Taxaties

Klanttevredenheid en deskundigheid

Het hart van onze bedrijfscultuur wordt gevormd door onze klanten. Zoals een van onze tevreden klanten het verwoordde: "Ten Hove Makelaardij heeft een groot netwerk, denkt flexibel mee en neemt altijd de tijd om al je vragen te beantwoorden." Met meer dan twee decennia ervaring in de vastgoedsector, zijn we trots op onze geschiedenis en de duurzame relaties die we hebben opgebouwd.
Ten Hove Makelaardij & Taxaties

Voortdurend streven naar succes

Succesvol zijn voor onze klanten is het belangrijkste doel dat we nastreven. Of het nu gaat om een gezinswoning of een bedrijfspand, we willen oplossingen bieden die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Van het eerste kennismakingsgesprek tot de uiteindelijke transactie, ons team is er om u te begeleiden, adviseren en ontzorgen.

Realiseer uw droomhuis met Huis&Co

Bent u klaar om de volgende stap te zetten richting uw droomhuis? Huis&Co is uw partner in het verwezenlijken van uw woonambities. Of u nu op zoek bent naar installatiewerk, een nieuwe badkamer, of een prachtige serreaanbouw, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Nieuws en projecten